UVOĐENJE NOVIH IKT RJEŠENJA RADI POBOLJŠANJA TRŽIŠNOG POLOŽAJA PODUZEĆA PROSTOR EKO d.o.o. Bjelovar

U sklopu provedbe aktivnosti iz projekta:

UVOĐENJE NOVIH IKT RJEŠENJA RADI POBOLJŠANJA TRŽIŠNOG POLOŽAJA PODUZEĆA PROSTOR EKO d.o.o. Bjelovar –

koje je financirano u iznosu 88% ukupnih prihvatljivih troškova projekta iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) javnog poziva “ POBOLJŠANJE KONKURENTNOSTI I UČINKOVITOSTI MSP U PODRUČJIMA S RAZVOJNIM POSEBNOSTIMA KROZ INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE (IKT)” koje provodi Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG BICRO)

– dana 12. lipnja 2017.g. održana je završna konferencija u prostoru Hrvatske gospodarske komore-Županijske komore Bjelovar, na adresi P. Preradovića 4/I.

Na završnoj konferenciji direktor tvrtke Prostor Eko d.o.o. Mladen Carek predstavio je rezultate nakon svih provedenih aktivnosti iz projekta koje se provodilo u razdoblju od 12/2016.g. do 06/2017.g. s planiranim konačnim završetkom projekta 26.8.2017.g. i realiziranim ulaganjem u ukupnoj vrijednosti od 213.575,00 kn ili 28.477 eura od čega je 150.000,00 kuna sufinancirano iz EU izvora.

Uz nazočne poslovne suradnike, korisnike usluga, dobavljače i goste na konferenciji su sudjelovali i lokalni mediji te je objavljen članak u tjedniku Bjelovarac i radio-emisija na kojoj je direktor Mladen Carek prezentirao novitete u ponudi usluga tvrtke Prostor Eko d.o.o.